Revistes
Cursos
Llibres
Activitats
Continguts
I a més...
DESTACATS
digital-text
Eureka
Què és Omnis cellula?
Omnis cellula Imprimir

Omnis cellula és una entitat sense ànim de lucre de la Universitat de Barcelona amb seu a la Facultat de Biologia, dedicada a la divulgació científica i humanística en tots els seus formats i estils, però amb una clara especialització en el món editorial i digital.

Omnis cellula publica dues revistes de divulgació científica. La primera, que porta el mateix nom que l'entitat, és adreçada als estudiants de Biologia, Bioquímica, Medicina i Ciències Ambientals, als seus professors, als investigadors i a tothom que estigui interessat en aquestes disciplines científiques. La segona, Eureka, és una revista gratuïta que es distribueix a les escoles de tot Catalunya i es fa servir com a material docent. La revista eureka forma part d'un projecte ambiciós de divulgació que es complementa amb un portal web: www.portaleureka.com.

A més, Omnis cellula publica llibres de divulgació per tots els públics, així com textos docents o d'alta divulgació. També realitza els continguts de diverses publicacions de divulgació i col·labora amb altres mitjans de comunicació en qüestions de comunicació científica.

Per altra banda, Omnis cellula organitza cursos i tot tipus d'activitats d'accés gratuït i/o reconegudes amb crèdits de lliure elecció, que pretenen complementar la formació acadèmica dels estudiants i alhora proporcionar vida cultural a les Facultats de Ciències.

Totes les activitats d'Omnis cellula defugen l'ànim lucratiu.

Des del seu començament, Omnis cellula ha comptat amb el suport de científics de renom internacional i d'importants institucions científiques catalanes que han avalat la qualitat de les seves activitats.

 
Què és Omnis cellula?

ub

Clicclicclic